Maailman parhaiten tienanneet näyttelijät listattiin – tuttu nimi kärjessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman eniten vuoden aikana tienanneiden miesnäyttelijöiden listalla ei ole ilmennyt merkittäviä muutoksia. Ensimmäisellä sijalla on edelleen painikehistä valkokankaalle siirtynyt Dwayne ”The Rock” Johnson.

Dwayne Johnson tienasi kesäkuun 2019 ja kesäkuun 2020 välillä huikeat 87,5 miljoonaa dollaria. Peräti 23,5 miljoonaa kyseisestä summasta oli peräisin Netflix-elokuva Red Noticen palkasta. Tähti on tienannut suuria summia myös Project Rock -vaatemallistollaan.

Talouslehti Forbesin vuosittaisen listan toisella sijalla on 71,5 miljoonaa dollaria tienannut Ryan Reynolds, jonka tienestistä merkittävä osa on niin ikään peräisin Netflix-elokuvista. Kolmanneksi eniten tienasi Mark Wahlberg 58 miljoonalla dollarilla. Hänen palkkiostaan suuri osa on peräisin Spenser Confidential -elokuvasta ja tuottajan roolista McMillions ja Wahl Street -dokumenteissa.

1. Dwayne Johnson – 87,5 miljoonaa dollaria

2. Ryan Reynolds – 71,5 miljoonaa dollaria

3. Mark Wahlberg – 58 miljoonaa dollaria

4. Ben Affleck – 55 miljoonaa dollaria

5. Vin Diesel – 54 miljoonaa dollaria

6. Akshay Kumar – 48,5 miljoonaa dollaria

7. Lin-Manuel Miranda – 45,5 miljoonaa dollaria

8. Will Smith – 44,5 miljoonaa dollaria

9. Adam Sandler – 41 miljoonaa dollaria

10. Jackie Chan – 40 miljoonaa dollaria