Maailman parhaiten tienanneet näyttelijät listattiin – tuttu nimi kärjessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman eniten vuoden aikana tienanneiden miesnäyttelijöiden listalla ei ole ilmennyt merkittäviä muutoksia. Ensimmäisellä sijalla on edelleen painikehistä valkokankaalle siirtynyt Dwayne ”The Rock” Johnson.

Dwayne Johnson tienasi kesäkuun 2019 ja kesäkuun 2020 välillä huikeat 87,5 miljoonaa dollaria. Peräti 23,5 miljoonaa kyseisestä summasta oli peräisin Netflix-elokuva Red Noticen palkasta. Tähti on tienannut suuria summia myös Project Rock -vaatemallistollaan.

Talouslehti Forbesin vuosittaisen listan toisella sijalla on 71,5 miljoonaa dollaria tienannut Ryan Reynolds, jonka tienestistä merkittävä osa on niin ikään peräisin Netflix-elokuvista. Kolmanneksi eniten tienasi Mark Wahlberg 58 miljoonalla dollarilla. Hänen palkkiostaan suuri osa on peräisin Spenser Confidential -elokuvasta ja tuottajan roolista McMillions ja Wahl Street -dokumenteissa.

1. Dwayne Johnson – 87,5 miljoonaa dollaria2. Ryan Reynolds – 71,5 miljoonaa dollaria3. Mark Wahlberg – 58 miljoonaa dollaria4. Ben Affleck – 55 miljoonaa dollaria5. Vin Diesel – 54 miljoonaa dollaria6. Akshay Kumar – 48,5 miljoonaa dollaria7. Lin-Manuel Miranda – 45,5 miljoonaa dollaria8. Will Smith – 44,5 miljoonaa dollaria9. Adam Sandler – 41 miljoonaa dollaria10. Jackie Chan – 40 miljoonaa dollaria