Miehen ilta sai ikävän käänteen – vene ja peräkärry törmäsivät katokseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eräs nainen onnistui tallentamaan puhelimellaan tilanteen, jossa hänen edellään ravintolan autokaistalla ajanut mies koki ikävän käänteen päivälleen. Mies kuljetti peräkärryllään venettä, jonka korkeutta hän ei huomannut ajatella ajaessaan autokaistan katoksen alle.

Takana Taco Bell -ravintolan autokaistaa ajanut nainen aavisti, että tilanteessa tulee käymään juuri niin, että miehen vene tulee vaurioitumaan. Sen vuoksi nainen päätti ottaa kameransa esille ja alkaa kuvaamaan videota huomattuaan, että mies oli tehnyt tilauksen ja aikoi edetä autokaistalla eteen päin.

Ravintolan autokaistan luukun yläpuolella oli katos, joka oli veneelle liian matala. Veneen katto osui ravintolan katokseen ja lähti irti. Videon kuvaajan mukaan mies oli kuitenkin pilke silmäkulmassa kommentoinut tyytyväisenä sitä, että vahingoitti tapauksessa vain omaa omaisuuttaan eikä ravintolan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.