New Yorkin metroasemalla erikoinen näky – valtava käärme luikerteli laiturilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rotat ovat tuttu näky suurkaupungeissa, mutta tällä kerralla kuitenkin kookas matelija pääsi yllättämään ihmiset. Suurikokoinen musta käärme luikerteli rauhallisesti metroa odottavien ihmisten vieressä metroasemalla.

Twitterissä on julkaistu video, jossa nähdään miten suuri käärme luikertelee metroaseman laiturilla. Videon on jakanut mies, joka on ammatiltaan metron kuljettaja. Hän oli luullut nähneensä uransa aikana jo kaiken mahdollisen, mutta laiturilla liikkunut käärme kuitenkin pääsi yllättämään miehen.

Käärme on myöhemmin tunnistettu People-sivuston mukaan rottakäärmeeksi, joka on myrkytön. Rottakäärmeiden ravintoa ovat lähinnä sammakot ja pienet jyrsijät. Matelija on kuitenkin ollut varmasti hyvin pelottava näky monille ihmisille luikerrellessaan matkustajien silmien alla.