Kivulias hetki videolle – laskuvarjohyppääjä törmäsi rakennuksen seinään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laskuvarjohyppääminen ei ole vailla riskejä, etenkään tiuhaan asutussa ympäristössä. Tämä nähtiin taannoin Yhdysvaltojen Clevelandissa sijaitsevan Ohion kekustassa.

35-vuotias mies suoritti neljän ystävänsä kanssa laskuvarjohypyn sunnuntaina aamuyöstä. Muut laskeutuivat maahan turvallisesti, mutta hän törmäsi laskeutuessaan rakennuksen seinään ja jäi roikkumaan parkkihallin katosta 12 metrin korkeuteen. Tapaus ikuistui viraalina sittemmin levinneeksi videoksi silminnäkijän toimesta.

Laskuvarjohyppääjä saatiin lopulta alas palokunnan toimesta. Hän päätyi sairaalahoitoon murrettuaan onnettomuudessa nilkkansa. Cleveland 19 -uutissivuston mukaan viranomaiset selvittävät parhaillaan, mistä hyppy suoritettiin.