Mies lainasi ystävänsä Lamborghinia – ajoi saman tien seinästä läpi

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Kahden espanjalaisen miehen ystävyys saattaa olla parhaillaan melkoisella koettelemuksella. Toinen heistä tuli nimittäin kolaroineeksi pahasti ystävänsä Lamborghini-urheiluauton.

Vihreä Lamborghini Huracan Performante oli kolaroitu sähkönjaleluaseman seinään Huelvassa sunnuntaina 9. elokuuta. Auton kuljettaja ja matkustaja olivat paennut onnettomuuspaikalta, mutta poliisi tavoitti heidät myöhemmin läheisestä sairaalasta. Lamborghinia ajanut mies paljasti viranomaisille lainanneensa autoa ystävältään.

Onnettomuus oli johtanut sähkökatkoihin lukuisissa lähialueen kodeissa. Daily Mailin mukaan toistaiseksi ei ole tiedossa, oliko holtittomasta ajamisesta epäilty kuljettaja päihteiden vaikutuksen alaisena. Kuljettajan ja matkustajan lisäksi myös auton omistajaa tullaan kuulustelemaan onnettomuuteen liittyen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.