Nainen tyrmistyi – ajokortissa kuva tyhjästä tuolista

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ajokortin saaminen on etenkin monille juuri täysi-ikäisyyden saavuttaneille yksi elämän kohokohdista. Eräs Yhdysvaltojen Tennesseessä asuva nainen sai kuitenkin tyrmistyksekseen kortin, joka tuskin menisi läpi viranomaisille.

Jade Dodd sai taannoin uuden ajokortin postitse. Kortissa oli kuitenkin jotain pahasti pielessä, sillä Doddin kasvokuvan sijaan siinä oli ainoastaan kuva tyhjästä tuolista. Nainen esitteli koomista mokaa sittemmin viraalina levinneessä somejulkaisussaan.

Doddin mukaan liikenneministeriön virkailija ei ollut ensin uskoa häntä, mutta vei asian heti eteenpäin nähtyään kortin omin silmin. Tennesseen liikenneministeriö kommentoi CNN-uutissivustolle mokan tapahtuneen, sillä Doddin profiiliin oli tallennettu vahingossa väärä kuva. Virhe korjattiin mitä pikimmin, ja nykyään naisella on jälleen ajokortti hänen omalla kuvallaan tuolin kuvan sijaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.