Jessica levittää herutuskuvilla Suomi-kuvaa maailmalle: ”Vaikea uskoa todeksi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vähissä vaatteissa usein sosiaalisen median kuvissaan viihtyvä suomalainen malli Jessica Edström vie nykyisin Suomea maailmankartalle upean vartalonsa avulla. Karanteeni ei ole juurikaan hidastanut muodokkaan kaunottaren kuvien julkaisemista.

Äskettäin Merenkurkun saaristossa pakaroitaan esitellyt kaunotar edistää nyt näyttävää Suomi-kuvaa maailmalle. Tuoreessa kuvassaan hän ottaa aurinkoa ja toteaa kansainväliselle seuraajajoukolleen, että Suomessakin paistaa joskus aurinko, vaikka sitä onkin vaikea uskoa todeksi.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 270.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.