Katy Perry osallistui tanssihaasteeseen – on nyt viimeisillään raskaana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry odottaa parhaillaan kihlattunsa Orlando Bloomin kanssa esikoislastaan, jonka laskettu aika on elokuussa. Katy Perryn synnytys voi käynnistyä jo hetkenä minä hyvänsä, mutta se ei kuitenkaan estänyt naista ottamasta osaa hauskaan tanssihaasteeseen.

Sosiaalisessa mediassa on lähtenyt kiertämään haaste, jossa apukuskin puolella istuva henkilö nousee autosta ja alkaa tanssimaan. Orlando Bloom on julkaissut nyt hauskan videon Katy Perrystä, joka nousee auton ulkopuolelle ja alkaa tanssimaan. Bloom ajaa autolla eteen päin samalla kun Perry paljastaa vatsansa ja tanssii astellen silti koko ajan eteen päin auton mukana.

Katy Perry odottaa jo malttamattomana synnytyksensä käynnistymistä. Hän on murehtinut raskaana ollessaan maailman nykyistä tilannetta koronaviruksen vuoksi. Katy Perry on nähty viime aikoina ulkona asioillaan aina asianmukainen hengityssuojain kasvoillaan. Sen lisäksi tähti on alkanut kantamaan mukanaan pippurisumutetta siltä varalta, että joku tunkeilija tulisi ahdistelemaan Katy Perryä.