Viljelijä teki pellolle jättimäisen viestin: ”Covid, mene pois” – näkyy vain lentokoneesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Etenkin Yhdysvalloissa suosittuihin maissilabyrintteihin tehdään toisinaan kuvioita, jotka näkyvät vain yläilmoista käsin. Eräs maanviljelijä päätti luoda omaan labyrinttiinsä ajankohtaisen viestin.

Gerald Johnsonin Michiganissa sijaitseva 5,2 hehtaarin maissilabyrintti avataan yleisölle myöhemmin syksyllä. Ylhäältä päin katsottuna maissipeltoon tehtyyn labyrinttiin muodostuu lause ”covid go away”, eli ”covid, mene pois”.

Kyseessä on paitsi kehotus maailmalla riehuvalle koronavirukselle, myös muistutus labyrintissä vierailevia pitämään turvavälit ja käyttämään kasvosuojia. Miehen mukaan ihmisten on syytä olla jatkossakin varuillaan ja noudattaa tartuntojen vähentämiseksi suunniteltuja ohjeita.

 

Stomp out “Covid Go Away” as you wander through the 13 acre corn maze this fall!Opening September 12, 2020

Publiée par Johnson's Giant Pumpkins, LLC sur Mardi 11 août 2020