Megan Thee Stallion twerkkasi faneilleen – julkaisi rohkean videon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Megan Thee Stallion nousi viime vuonna Billboard-listalle Hot Girl Summer -hitillään, jolla vierailivat Nicki Minaj ja Ty Dolla Sign. TikTok-sovelluksen avulla megasuosioon nousi hyvin nopeasti myös Savage-niminen kappale, joka nousi Suomessakin radiokanavien soittoon.

Megan Thee Stallion julkaisi Cardi B:n kanssa yhdessä rohkean WAP-kappaleen ja musiikkivideon, joka alkoi heti synnyttämään kohua. Videolla nähtiin paljon alastomuutta ja isoja kissapetoja, mikä sai osan katsojista närkästymään. Nyt nainen twerkkaa tuoreen kappaleen tahtiin videolla, jonka 25-vuotias tähti jakoi faneilleen hänen Instagram-kanavallaan.

https://www.instagram.com/p/CDuD7willfQ/

Näyttävällä videolla Megan Thee Stallion tanssii bikineissään ja esittelee avujaan. Megan Thee Stallion kertoi aiemmin, että hän joutui olemaan sairaalassa koska häntä oli ammuttu kumpaankin jalkaan. Nyt tähti näyttää kuitenkin jo täysin toipuneen ampumavälikohtauksesta.