Brooklyn Beckham kansikuvapoikana – otti itse oman kuvansa lehteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

David ja Victoria Beckhamin vanhin poika Brooklyn Beckham täytti juuri 21 vuotta. Nuorta miestä juhlittiin näyttävästi illanvietossa, jossa oli mukana perhettä ja Brooklynin lähimpiä ystäviä. Nyt Brooklyn nähdään ICON-lehden kansikuvapoikana.

Brooklyn Beckham on intohimoinen valokuvaaja, joka on alkanut saamaan alalla jo hieman jalansijaa. Vähitellen ammattitaitoaan omien kiinnostustensa kautta kartuttanut nuori mies pääsi nyt suositun ICON-julkaisun kanteen kuvalla, jonka hän oli itse itsestään napannut.

Brooklyn Beckham julkaisi sosiaalisessa mediassa kaksi erilaista kansikuvaa. Hän on itse ottanut kummatkin kuvat itsestään. Kuvissa annetaan myös selvästi näkyä sen, että ne ovat valokuvaajan selfie-kuvia kameran ja laukaisimen näkyessä kuvissa.

https://www.instagram.com/p/B-Ko9QCl3HX/