Huijari osti 118 000 euron Porschen – maksoi itse printtaamallaan shekillä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

42-vuotias mies on jäänyt kiinni onnistuttuaan hankkimaan urheiluauton tavalla, jonka edes harva lapsi tuskin uskoisi toimivan. Hän väärensi sekkejä kotitietokoneensa ja tulostimensa avulla.

Floridan Walton Countyssä asuva Casey William Kelley oli käyttänyt 139 203 dollarin, eli noin 118 000 euron arvoista sekkiä ostaakseen upouuden Porsche 911 Turbo -auton autokaupasta. Autokauppias oli myöhemmin yrittänyt tuloksetta muuttaa sekkiä rahaksi. Hän ilmoitti Porschen varastetuksi poliisille.

Kelley oli myöhemmin samana päivänä yrittänyt ostaa väärennetyillä sekeillä lukuisia Rolex-rannekelloja jalokiviliikkeestä. Jalokivikauppias ei kuitenkaan ollut suostunut luovuttamaan kelloja ennen sekkien todistamista aidoiksi. Paikaillisten viranomaisten mukaan vielä saman päivän aikana pidätetty Kelley tunnusti poliisille tulostaneensa väärennetyt sekit itse kotonaan.