Kissalla hauska tapa kerjätä ruokaa ja huomiota – soittaa pientä pianoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikeillä on toisinaan koomisiakin tapoja saada ihmisten huomiota puoleensa. Erään Yhdysvaltojen Philadelphassa asuvan naisen kissa ei ilmaise itseään pelkästään naukumalla hänelle.

Kate Nyxin Winslow-kissalla oli tapana naukua kovaäänisesti miltei jatkuvasti. Niinpä nainen päätti opettaa kissan painamaan minipianon koskettimia ollessaan nälkäinen. Nykyään 7-vuotias kissa pimpottaa soitinta Independent-lehden mukaan paitsi ollessaan nälkäinen, myös kaivatessaan läheisyyttä ja halutessaan Nyx siivoavan sen hiekkalaatikon.

Nyx pelasti Winslowin kissan ollessa hylätty pentu, joka löytöhetkellä yritti tapella koiran kanssa. Kissa osoitti kiinnostuksensa pianoa kohtaan jo pentuna. Nyxin mukaan Winslowilla oli nimittäin tapana painella soittimen koskettimia ja yrittää selvittää, mistä äänet tulivat.