90 päivää morsiamena -tähti muuttui silmissä – nauttii amerikkalaisesta elämästä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositun 90 Päivää morsiamena -televisiosarjan tähti Larissa Lima on keskittynyt viime vuosina ulkonäkönsä muokkaamiseen ja uuden uran luomiseen Yhdysvalloissa. Nainen nousi julkisuuteen sarjan viidennellä tuotantokaudella Colt Johnsonin brasilialaisena tyttöystävänä.

Kipakka nainen ja lutuinen mies kuitenkin erosivat. Larissa Lima kertoo keskittyneensä eron jälkeen hyvinvointiinsa ja ulkonäköönsä. Hän on käynyt kauneusleikkauksissa ja ottanut täyteaineita. Lisäksi hän suunnittelee vatsan kiristystä ja peppuimplantteja.

Uudet kauneusleikkaukset eivät ole naisen mukaan pelkästään kauneuden vuoksi tehtyjä, vaan samalla hän parantaa itsetuntoaan. Hän yrittää sopeutua elämään Yhdysvalloissa ja näyttää parhaalta mahdolliselta versiolta itsestään. Hän kuitenkin pelkää, että joutuu palaamaan takaisin kotimaahansa.