Mick Jagger ja Keith Richards adoptoivat palan valtamerta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rolling Stone -rokkarit Mick Jagger ja Keith Richards ovat paljastaneet adoptoineensa kaistaleen valtamerta. Tempauksen taustalla on pyrkimys suojella luontoa ja etenkin meriä.

Jaggerin Jimmy-poika ja Richardin Alexandra-tytär kuuluvat molemmat maailman valtameriä suojelevan Project Zero -järjestön johtokuntaan. Muusikot kertoivat sosiaalisessa mediassa adoptoineensa neliökilometrin kokoisen alueen valtamerta. Samalla he kehottivat lahjoittamaan rahaa järjestölle, jotta se voisi varmistaa kahden Sri Lankalla ja Menorcalla sijaitsevan suojelualueen tulevaisuuden.

Project Zeroa kuvaillaan maailmanlaajuiseksi liikkeeksi, jota tukevat niin tutkijat, liikejohtajat, valtamerten asiantuntijat kuin kulttuurinkin ammattilaiset. Järjestölle ovat lahjoittaneet rahaa myös muun muassa tunnettu malli Claudia Schiffer ja lentopalloilija Gabrielle Reece.