Myymälävaras jäi kiinni paitansa ansiosta: ”Ulostin tänään”

Ohhoh! · Tim Isokivi

Rikosten suorittaminen huomiota herättävissä vaatteissa ei liene järin hyvä idea. Tämän sai huomata eräs Yhdysvaltojen Texasissa asuva mies.

John Hunt ja hänen rikoskumppaninsa Kevin LaPointe olivat saapuneet Whchita Fallsin Walmart-kauppaan myymälävarkaudet mielissään. Hunt harhautti kaupan henkilökuntaa LaPointen varastellessa tuotteita. Työntekijöiden huomatessa kaksikon teot he ehtivät jo pakenemaan paikalta lukuisten arvokkaiden tuotteiden kanssa.

Huntin päällä oli ollut kaupassa ”I pooped today!”, eli ”kakkasin tänään!” -tekstillä varustettu huumoripaita. Paita toimi hyvänä tuntomerkkinä, sillä poliisit tunnistivat sen ansiosta miehen myös aikaisemmin samana päivänä tapahtuneesta ja valvontakameran videolle päätyneestä varkaudesta. Myymälävaraskaksikko on sittemmin pidätetty, ja tekonsa oikeudessa tunnustanut Hunt tuomittiin Metro-lehden mukaan yhdeksän kuukauden vankeusrangaistukseen.