Taikuri David Blaine suunnittelee paluuta – suunnitteilla hurja ilmapallolento

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmankuulu taikuri ja illusionisti David Blaine ilmoitti vuosia sitten lopettavansa livetemppujen tekemisen. Nyt tähti on kuitenkin pyörtämässä aikaisemman päätöksensä.

Blaine suunnittelee parhaillaan David Blaine Ascension -nimistä tempausta. Siinä hän tulee leijailemaan New Yorkin Hudson-joen yli heliumpallojen kannattelemana. Taikuri hehkutti suunnitelleensa tulevaa temppua vuosikymmenen ajan.

Ilmapallotempaus tullaan esittämään suorana lähetyksenä Blainen Youtube-kanavalla maanantaina 31. elokuuta 2020. Taikuri on tullut tunnetuksi kuolemaa uhmaavista tempuistaan. Hän on muun muassa tullut haudatuksi elävältä ja viettänyt seitsemän vuorokautta vedellä täytetyssä lasipallossa.