Kätevää niksi paljastui – näin poistat tahrat muoviastioista

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muovisiin ruoan säilytysastioihin ilmestyy helposti tahroja, joiden poistaminen on työn ja tuskan tapana. Nyt sosiaalisessa mediassa on kuitenkin levinnyt puhdistusta helpottava niksi.

TikTok-käyttäjä Adi Kempler jakoi suuren suosion saavuttaneen videon elämän mullistavaksi kuvaillusta niksistä. Muoviseen astiaan lisätään ensin pesuainetta ja lämmintä vettä. Tämän jälkeen Adi repii talouspaperista pienehköjä palasia ja laittaa ne veteen astian sisään.

Tupperware-astian kansi laitetaan tiukasti kiinni, minkä jälkeen sen sisältöä ravistellaan voimakkaasti noin 45-60 sekunnin ajan. Lopuksi astia huuhdellaan, märät paperinpalat kerätään roskiin ja vesi alas lavuaarista. Mikäli niksi toimii, pitäisi talouspaperin imeä itseensä öljyiset tahrat astian sisältä, eikä niitä näin ollen tarvitse hangata irti erikseen.

 

@adikempler

This hack has saved so many of my Tupperware friends. Try it!!!! #fyp #cookingvideos #cookinghacks #lifehacks #hacks #stainremover #foryou #foryoupage

♬ original sound – adikempler