Kirjailija paljasti: Kaksi uutta Twilight-kirjaa tulossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Stephanie Meyer ilahdutti tänä vuonna Twilight-vampyyriromanssin fanit julkaisemalla sarjan tuoreimman osan, Midnight Sun, eli Keskiyön aurinko -kirjan. Kirjailijan kertaalleen jo hyllyttämä kirja nousi saman tien bestselleriksi Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Suomeksi syyskuuussa ilmestyvää kirjaa myytiin vain viikossa miljoona kappaletta.

Nyt Meyer on paljastanut Twilight-sarjan saavan vielä jatkoa. Kirjailija kertoi kirjakauppa Books-a-Millionin järjestämässä internet-tilaisuudessa haluavansa palata Twilightin maailmaan kahden uuden kirjan muodossa. Meyer kertoi luonnostelleensa jo tulevia kirjoja ja kirjoittaneensa ensimmäisen uuden kirjan ensimmäisen kappaleen.

Meyer tosin paljasti myös keskittyvänsä parhaillaan kokonaan uusien tarinoiden työstämiseen. Kirjailijan mukaan suurin kirjoittamiseen liittyvä ilo tulee hänelle luomisyöstä ja etenkin uusien maailmojen sekä mytologian kehittelystä.