Mies uskaltautui kanojen aitaukseen – kukko hyökkäsi miehen kimppuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa ihmisistä pelkää lintuja niiden arvaamattomuuden vuoksi. Hanhet ja kanat voivat vaikuttaa leppoisilta otuksilta, mutta yllättäen ne voivatkin tulistua ja ryhtyä jahtaamaan ihmisiä. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa kukko jahtaa miestä.

Sisarukset olivat käyneet vierailulla heidän vanhempiensa maatilalla. He olivat kuulleet, että kanojen aitauksessa on kukko, joka on hyvin temperamenttinen. Niinpä sisko oli haastanut veljensä astumaan kanojen kanssa samaan aitaukseen ja katsomaan miten kukko reagoi vieraaseen.

Kuten he olivat arvelleetkin, kukko ei ollut mielissään tunkeilijasta. Se alkoi heti hyvin aggressiivisesti puolustamaan reviiriään ja jahtaamaan miestä. Sisko kuvasi tilanteen videolle eikä pystynyt olemaan nauramatta kun veli kiljahteli ja huusi kauhuissaan kukon jahdatessa sitä takaa.