Jen Selter poseerasi rannalla – sitten ilmasta saapui yllättävä vieras

Viihdeuutiset · Stara.fi

Newyorkilainen Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on tuonut Jenille jo lähes 13 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa.

View this post on Instagram

Caption this

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Koronakaranteenin hellitettyä Jen on nähty usein esittelemässä näyttävää fitness-vartaloaan someseuraajilleen. Tällä kertaa hän poseerasi videolle rannalla, kun kuvaan ilmestyi taivaalta odottamaton yllätys. Miesystävä nimittäin ilmestyi paikalle moottoroidulla varjoliitimellä.

Fitness-kaunotar Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.