Hämmentävä keksintö – laite ampuu maskin suoraan kasvoille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kasvosuojien käyttö puhututtaa niin Suomessa kuin muissakin maissa. Suomalaisia on suositeltu käyttämään kasvomaskeja erityisesti julkisissa liikennevälineissä ja muissa tilanteissa, joissa lähikontaktin välttely on haastavaa.

Jotkut kuitenkin suhtautuvat skeptisesti kasvosuojiin eivätkä suostu käyttämään niitä suositusten mukaisesti. Youtuben suosittua Sufficiently Advanced -kanavaa pitävä Allen Pan on keksinyt ongelmaan humoristisen ratkaisun.

Panin tuore keksintö on käytännössä eräänlainen maskeja ampuva kanuuna. Se ampuu maskin suoraan henkilön kasvoille hämmästyttävällä tehokkuudella ja tarkkuudella. Mies vitsaili amerikkalaisten ongelmien vaativan amerikkalaisia ratkaisuja, ja siksipä hän kehittelikin maskeja luotien sijaan ampuvan aseen.