Kolmelle Ellen DeGeneres Show’n tuottajalle potkut skandaalin myötä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Keskusteluohjelma Ellen DeGeneres Show on ollut viime viikkoina kohun keskiössä nykyisten ja entisten työntekijöiden avauduttua toksisista työolosuhteista. Nyt paljastukset ovat johtaneet kolmen tuottajan irtisanomiseen.

Kaksi vastaavaa tuottajaa ja yksi vastaava aputuottaja on irtisanottu tehtävistään Ellen DeGeneres Show -sarjan kulisseissa. He ovat Ed Glavin, Kevin Leman ja Jonathan Norman. Tieto irtisanomisista paljastettiin sarjan työntekijöille kokouksessa, jossa DeGeneres oli mukana puhumassa videopuhelun välityksellä.

Irtisanomiset eivät tulleet yllätyksenä. Glavinin, Lemanin ja Normanin nimet nimittäin mainittiin Buzzfeedin 30. heinäkuuta julkaisemassa paljastusartikkelista sarjan kulisseissa tapahtuneesta syrjinnästä, kiusaamisesta ja kyseenalaisesta käytöksestä työntekijöitä kohtaan. Tuotantoyhtiö Warner Bros. aloitti keskusteluohjelmaan liittyvät tutkinnat syytösten tultua julkisuuteen, uutisoi Variety.