Kuvaaja seurasi Alessandra Ambrosiota – näin vietti poikansa kanssa päivän New Yorkissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alessandra Ambrosio on brasilialainen huippumalli, joka tunnetaan parhaiten näyttävänä alusvaatemallina. Nainen on kuitenkin taannoin jättänyt jäähyväisensä Victoria’s Secret -alusvaatemerkin enkelinä, minkä jälkeen hän on tehnyt enää vain satunnaisesti mallin töitä.

Taannoin Vogue pääsi seuraamaan Alessandra Ambrosion ja hänen seitsemänvuotiaan poikansa Noahin päivää. Äiti ja poika viettivät päivänsä yhdessä New Yorkissa, jossa esiteltiin uusi naisesta tehty vahanukke kuuluisassa Madame Tussauds -kabinetissa.

Alessandra ja Noah hoitivat aluksi velvollisuutensa vahanuken julkistustilaisuudessa, minkä jälkeen he tekivät Noahille mieluisampia aktiviteetteja. Äiti ja poika vierailivat Sloomoo Institute -leikkipaikassa, jossa lapset saavat leikkiä hauskalla limalla, tehdä sitä, liimata sitä seiniin ja talloa limaa paljailla jaloilla. Viimeisenä he kävivät vielä Sugar Factory -ravintolassa herkuttelemassa.