Mies pelasti oravanpoikasen – perheen koirat ottivat heti osaksi laumaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan eläinten välille muodostuu hellyttäviä ystävyyssuhteita kun odottamattomat kaverukset kohtaavat ja ystävystyvät yli eläinlajien. Tällä kerralla videolla ihastuttaa pieni orava, jolla on ystävänään kolme koiraa.

Mies otti hoitaakseen pienen oravanpoikasen, joka oli pudonnut pesästään ja joutunut emonsa hylkäämäksi. Perheen koirat ihmettelivät aluksi pientä poikasta, joka piti silmiään kiinni ja vain söi ja nukkui. Koirat kuitenkin putsasivat oravanpoikasta innoissaan ja halusivat olla sen seurassa.

Kuukauden kuluttua Zach-nimen saanut orava avasi silmänsä, jolloin se alkoi liikkua ja tutkia ympäristöään. Se muodosti heti vahvan ystävyyssuhteen perheen koirien kanssa. Miehen mukaan Zach tuntuukin olevan nykyään lauman johtaja ja toimii koirille kuin alfauroksena.