Ariana Grande syrjäytti Rihannan – on nyt Spotifyn kuunnelluin artisti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Ariana Grande on tehnyt viime vuosien ajan hyvin menestyksekästä ja nousujohteista uraa. Nyt 27-vuotias Ariana Grande on jopa syrjäyttänyt Rihannan, joka on ollut pitkään Spotifyssa kuunnelluin artisti.

Rihanna on ollut vuosien ajan Spotify-palvelun kaikkien aikojen eniten kuunteluita kerännyt artisti. Rihanna on kuitenkin viime aikoina pitänyt musiikin tekemisestä taukoa keskittyessään kosmetiikkabisnekseen ja alusvaatteiden suunnittelemiseen. Sillä välin Ariana Grande onkin noussut hänen rinnalleen ja nyt myös ohi napaten kuunnelluimman artistin paikan.

Ariana Grandella on nyt yli 20,5 miljardia kuuntelua Spotifyssa. Artisti oli hyvin otettu ja ihmeissään siitä, että hän on onnistunut ohittamaan Rihannan. Daily Mail -sivuston mukaan Ariana Grande kuitenkin toivoo, että Rihanna palaisi musiikkikentälle, julkaisisi uusia kappaleita ja ottaisi kruununsa takaisin.