Kannabista myydään Yhdysvalloissa nyt automaateissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronapandemian myötä yhä useampia asiointeja pyritään suorittamaan minimoiden ihmisten välisen kontaktin. Niin myös kannabiksen ostamisen tapauksessa, ainakin sen jotain vuosia sitten laillistaneessa Yhdysvaltojen Coloradossa.

Pueblossa sijaitsevaan Strawberry Fields -kannabisliikkeeseen asennettiin taannoin neljä Anna-automaattia. Asiakkaat voivat ostaa niiden kautta kannabistuotteita olematta tekemisissä myyjän kanssa. Lisäksi he voivat käyttää automaatteja tilatakseen tuotteita.

Anna-yhtiön toimitusjohtaja Matt Frost kertoo Denver Post -lehdelle saaneensa idean automaateista jo jonkin aikaa sitten, ja lopullinen tilaisuus niiden kehittelylle avautui koronakriisin myötä. Automaatteja asennetaan myöhemmin tänä vuonna myös Aurorassa sijaitsevaan Starbuds-kannabisliikkeeseen. Tavoitteena on, että niitä tullaan lähitulevaisuudessa näkemään myös muissa kannabiksen viihdekäytön sallineissa osavaltioissa.