Lapsella oli Lego-palikka kaksi vuotta nenässään – löytyi yllättäen niistämisen yhteydessä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pieniä Lego-palikoita voi joskus löytyä yllättävistäkin paikoista. Erään 7-vuotiaan uusiseelantilaispojan tapauksessa sellainen löytyi nenästä. Sameer Anwar oli kertonut vuonna 2018 laittaneensa Lego-palikan nenäänsä. Vanhemmat ja lääkärit olivat yrittäneet poistaa pientä osaa pojan sisältä, mutta eivät onnistuneet.

Palikan toivottiin lopulta päätyvän ruoansulatusjärjestelmään ja poistuvan elimistöstä luonnollisin tavoin. Lego-palikka oli jo ehtinyt unohtua, kun Sameerin täytyi taannoin niistää nuuskittuaan vahingossa nenäänsä murusia kuppikakusta.

Pojan niistäessä ulos tuli vihdoin myös kaksi vuotta aikaisemmin kadonnut Lego-palikka. Sameerin kerrotaan olleen innoissaan löydettyään viimein nenään joutuneen muovisen osan, uutisoi New Zealand Herald.