Lentokentän työntekijä kertoo TikTokissa totuuden julkkiksista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet maailmankuulut näyttelijät ja artistit asuvat Los Angelesissa tai ainakin vierailevat siellä säännöllisesti. Moni fani on voinut miettiä millaisia kuuluisat tähdet ovat tosielämässä. Nyt eräs lentokentän työntekijä on alkanut arvostelemaan tapaamiaan julkkiksia.

Cindy-niminen Los Angelesin lentokentällä työskentelevä nainen tapaa työssään paljon tunnettuja tähtiä. Nyt nuori nainen on alkanut TikTok-videoillaan arvostelemaan kuuluisia henkilöitä asteikolla yhdestä kymmeneen. Nainen arvioi tähtiä heidän käytöksensä ja olemuksensa perusteella.

@_sincindy

Like for part 2 if we don’t get banned 😂 matthewgraygubler #fyp #youpage #foryoupage #nickiminaj #badbunny #lax #celebs

♬ original sound – _sincindy

@_sincindy

Part 2!!! Chris if you see this…marry me #fyp #youpage #fyp #kendalljenner #dakotajohnson #chrisevans #captainamerica #celebs

♬ original sound – _sincindy

Cindy on tavannut muun muassa kuuluisan YouTube-tähden Jeffree Starin, Twilight-tähden Robert Pattinsonin ja Orlando Bloomin. Lähes kaikki tähdet ovat olleet hyväkäytöksisiä ja saaneet naiselta hyvät arvosanat. Lentokentällä diivaillut Nicki Minaj sai naiselta kuitenkin vain kaksi pistettä, koska hän oli ollut töykeä ihmisille ja vaatinut, että hän saa poistua lentokoneesta viimeisenä.

@_sincindy

PART 3 ! Like for part 4 #fyp #foryou #youpage #foryoupage #noahcentineo #strangerthings #robertpattinson #twilight #lax

♬ original sound – _sincindy

@_sincindy

Part 4! Like for part 5 @jeffreestar #chrishemsworth #jensenackles #avengers #thor #jeffreestar #supernatural #youpage #foryoupage #foryou #fyp

♬ original sound – _sincindy