Poseeraus paljasti realitykaunottaren uuden vartalon – terveelliset elämäntavat näkyvät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni Geordie Shore -ohjelmaan osallistunut nainen on julkisuuteen päästyään laittanut elämäntapansa uusiksi. Näin kävi myös Sophie Kasaeille, joka päätti alkaa elämään terveellisemmin ja laihtui hyvinvointiinsa panostamalla huomattavan määrän.

Sophie Kasaei pudotti aiemmin painoaan Daily Mail -sivuston mukaan noin 13 kiloa ja on laihtunut karanteenin aikana vielä viisi kiloa lisää. Realitytähti on ollut tästä innoissaan ja esitellytkin nyt saamiaan tuloksia tuoreiden bikinikuvien muodossa seuraajilleen.

Uusissa kuvissaan nainen on poseerannut Gucci-merkkisissä bikineissä ja sandaaleissa. Sophie Kasaei on seurannut muiden Geordie Shore -tähtien antamaa esimerkkiä myös sen suhteen, että tähti näyttää ottaneen hieman lisätäytettä rintoihinsa ja huuliinsa.