Rannallaolijat kohtasivat odottamattoman näyn – merestä nousi lehmä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Meristä huuhtoutuu toisinaan rannoille erikoisiakin asioita. Taannoin eräällä irlantilaisella rannalla saatiin hämmästellä varsin kirjaimellista merilehmää.

Donegalin kreivikunnassa sijaitsevalla Bunbegin rannalla vietettiin rauhallista elokuista kesäpäivää, kun tapahtui jotain odottamatonta. Merestä nousi esiin ilmielävä lehmä. Eläin kiirehti rannalle ja jatkoi matkaansa rivakkaan tahtiin paikallaolijoiden ihmetellessä vierestä.

Tilanteen videoksi ikuistanut Caoimhe O’Connell kertoo paikalliselle Donega Daily -lehdelle lehmän joutuneen saarroksiin pienelle saarelle rannan läheisyydessä vuoroveden ansiosta. Se palasi mantereelle heti sopivan tilaisuuden tullen. Naisen jakama video levisi nopeasti viraalina, ja se on kerännyt pelkästään Twitterissä yli 50 000 katselukertaa.