Blockfestin 2021 ensimmäiset artistit julkaistu – jenkkitähtiä ja Penelope-hitistä tuttu William

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjoismaiden suurin hiphop-festivaali Blockfest jouduttiin tältä vuodelta perumaan, ja tapahtuma olisi ilman koronakriisiä järjestetty tulevana viikonloppuna. Nyt Blockfest on julkaissut ensimmäiset vuoden 2021 artistinsa. Tapahtuma tullaan järjestämään 20. – 21. elokuuta 2021 Ratinan stadionilla ja ympäröivällä Ratinanniemen alueella.

Tänään Blockfest vahvisti, että ensi vuoden tapahtuman tähtinä tullaan näkemään yhdysvaltalaiset DaniLeigh ja Denzel Curry sekä suosittu jenkkiräppäri Polo G. DaniLeigh on yksi tämän hetken kiinnostavimmista ja monipuolisimmista nousevista artisteista, joka on päässyt tekemään yhteistyötä jo muun muassa G-Eazyn, Lil Babyn ja Da Babyn kanssa. Miamilaiselle artistille tämä on ensimmäinen esiintyminen Suomessa. Denzel Curryn uran suurimpiin hitteihin kuuluvat yli 100 miljoonaa kertaa pelkästään Spotifyssa striimatut Clout Cobain ja Ultimate. Hän esiintyi loppuunmyydylle Tavastialle vuonna 2018.

Ennenjulkaisemattomana nimenä mukana myös yhdysvaltalaismedia XXL:n Freshman Class 2020 -listallakin noteerattu ja uusimman studioalbuminsa The Goat aiemmin tänä vuonna julkaissut chicagolaisräppäri Polo G, joka tunnetaan muun muassa platinaa myyneestä hittikappaleestaan Pop Out ft. Lil Tjay. Lisäksi ensi kesän tapahtumaan on vahvistettu esiintyjäksi tänä vuonna uudet albumit julkaisseet Cledos, Gracias, F ja Lauri Haav, Emma-voittajat Jesse Markin ja Gettomasa, IBE, MKDMSK MMRL -tribuutti sekä Spotify-listoja Penelope-hitillään hallinnut William.

– Ensi kesän ohjelmisto tulee koostumaan niin suunnitelluista 2020 artisteista, kuin myös varsin mielenkiintoisista uusista kiinnityksistä. Luvassa on monipuolinen kattaus ja huipennus festarikesälle 2021, tapahtuman promoottori Kalle Kallonen kommentoi.

Lipunmyynti on jälleen käynnissä Tiketissä ja Ticketmasterissa. Tämän vuoden liput käyvät ensi vuoden tapahtumaan sellaisenaan – lisätietoa Blockfestin sekä lipunvälittäjien verkkosivuilla. Festivaali on suunnattu vain täysi-ikäisille myös ensi vuonna.