Hurja näky videolle: Lentokone pyörähti ympäri vaarallisen lähellä maata

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hurjia stuntteja ei tyypillisesti suoriteta yksityis- ja liikelentokoneilla. Tuoreella viraalivideolla näyttävä, joskin potentiaalisesti vaarallinen temppu tehdään kuitenkin Learjet-yhtiön liikekäyttöön suunnatulla lentokoneella.

Instagramissa jaetulla videolla seurataan Learjet-koneen lentoa. Yllättäen lentäjä päättää tehdä tempun, jossa hän pyöräyttää koneen ilmassa ympäri.

Erityisen vaarallisen tempusta tekee se, että kone lensi kyseisellä hetkellä varsin matalalla. The Drive -sivuston mukaan videon lentokone on todennäköisesti Learjet 31A, jollaisia ei ole enää valmistettu 17 vuoteen. Koneiden hinnat ovat kunnosta riippuen viisisataa tuhatta – miljoona dollaria.

View this post on Instagram

Wtf ?!🤔

A post shared by Goal Aircraft (@goalaircraft) on