Poliisi pani vahingossa itselleen käsiraudat – palokunta hälytettiin pelastamaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen poliisi on noussut otsikoihin nolon mokansa ansiosta. Hän päätyi vahingossa lukituksi omiin käsirautoihinsa.

Northamptonshiren poliisilaitoksella työskentelevä ylikonstaapeli oli esittelemässä poliisialokkaille käsirautojen käyttöä, kun hän tuli lukinneeksi ne omiin käsiinsä. Hän joutui kävelemään omin avuin vieressä sijaitsevalle paikalliselle paloasemalle, jossa raudat onnistuttiin lopulta irrottamaan.

Ylikonstaapeli Scott Renwick paljasti Twitterissä olleensa se epäonninen poliisi, jolle onnettomuus tapahtui. Miehen mukaan kyseessä ei ollut hyvä alku päivälle, mutta ainakin hän onnistui saamaan ihmiset hymyilemään näinä vaikeina aikoina. Miehen kollegat totesivat Twitterissä ylikonstaapelin saavan todennäköisesti tapauksen johdosta uuden lempinimen.