Ben Affleck ja Michael Keaton palavat vielä kerran Batman-elokuvaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Ben Affleckin ehdittiin jo kertaalleen uutisoida jättäneen Batmanin roolin, mutta nyt hän on pukemassa vielä kerran supersankarin viitan päälleen. Affleck palaa rooliin tulevassa The Flash -elokuvassa.

Ben Affleck ei ole The Flash -elokuvan ainoa Batman. Elokuva tulee nimittäin sijoittumaan useaan rinnakkaistodellisuuteen, joista toisessa hahmoa esittää Tim Burtonin ohjaamissa Batman- ja Batman paluu -elokuvissa roolissa nähty Michael Keaton. Vanity Fair -lehden mukaan Affleckin paluu rooliin ei vaikuta tulevaan The Batman -elokuvaan, jossa viittasankaria näyttelee Robert Pattinson.

Pitkään suunnitteilla ollut The Flash kertoo Ezra Millerin esittämästä huippunopeasta supersankarista, joka nähtiin Affleckin Batmanin rinnalla jo Justice League -elokuvassa. Sarjakuvien Flashpoint-tarinaan löyhästi perustuvan elokuvan ohjaa Stephen Kingin tarinaan perustuvat Se-elokuvat ohjannut Andy Muschietti.