Elsa Hosk biksuissa sängyllä – kuvat ihastuttavat somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermalli Elsa Hosk nähdään usein hyvin näyttävissä kuvissa, joissa hän esittelee vartaloaan seksikkäissä alusvaatteissa. Nyt suomalaistaustainen malli poseerasi seksikkäissä kuvissa sängyllä valkoisissa lakanoissa.

Elsa Hosk julkaisi hänen Instagram-seuraajiensa iloksi kuvia, joissa nainen poseeraa suuren sängyn päällä istuen. 31-vuotiaalla tähdellä on yllään leopardikuvioiset bikinit, jotka paljastavat kaunottaren kuuluisan mallivartalon. Kuvat on otettu Jamaikalla, jonne nainen kertookin jo kaipaavansa takaisin.

Monien muotilehtien palstoilla poseerannut Elsa Hosk tunnetaan muun muassa Victoria’s Secret -mallina, mutta vain harva tietää, että tähti on puoliksi suomalainen. Hänen isänsä Pål on kotoisin Ruotsista ja äiti Marja Suomesta. Tällä hetkellä Hosk tekee hyvin lupaavaa mallin uraa Yhdysvalloissa.