Miley Cyrus paljasti avioeronsa syyt – halusi kertoa totuuden itse

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Miley Cyrus alkoi tapailemaan muusikko Cody Simpsonia viime vuoden lokakuussa. Pariskunnan suhde syveni nopeasti ja he alkoivat seurustelemaan. Rakkautta riitti kuitenkin vain noin kymmeneksi kuukaudeksi ja nyt pariskunta on ilmoittanut eronneensa.

Nyt 27-vuotias Miley Cyrus selitti Instagram-kanavallaan pitämässään suorassa lähetyksessä syitä siihen minkä vuoksi hänen ja 23-vuotiaan Cody Simpsonin suhde päättyi eroon. Suhteen loppumisessa ei ollut draamaa, mutta tähden mukaan he eivät olleet vielä valmiita toisilleen. ”Aina kahdesta puolikkaasta ei tulekaan kokonaista”, nainen kommentoi faneilleen.

Miley Cyrus ei ole pitänyt siitä miten hänen yksityiselämänsä asiat vuotavat aina julkisuuteen, minkä vuoksi hän päätti itse kertoa BuzzFeed-sivuston mukaan mistä on kyse. He ovat edelleen ystäviä, minkä vuoksi he saattavat vielä hyvinkin löytää toisensa. Cyrus myös tokaisi, että he voivat jo ensi viikolla käydä yhdessä syömässä, mutta siitä ei kannata kenenkään vetää liian suuria johtopäätöksiä.