Rita Oran biksukuvien tykitys jatkuu – viettää lomaansa rannalla ja uima-altaassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Ora on tehnyt menestyksekästä artistin uraa jo noin kymmenen vuoden ajan. 29-vuotias nainen vietti koronakevään maaseudulla Iso-Britanniassa ja työsti tulevaa albumiaan. Tällä hetkellä nainen on rantalomalla Kreikan saarilla.

Rita Ora on suunnannut hyvin ansaitulle rantalomalle ja nauttiikin nyt Kreikan saarilla Korfulla auringosta. Tähti on julkaissut kauniita kuvia maisemista ja upeista puitteista, joita tähden luksusmajoitus tarjoilee. Rita Ora on tuttuun tapaansa muistanut fanejaan upeilla bikinikuvilla, joita sateleekin tähden Instagram-kanavalle nyt päivittäin.

Rita Ora hemmottelee seuraajiaan jälleen hyvin seksikkäillä ja paljastavilla kuvilla. Tuoreet kuvat jatkavat samaa sarjaa kuin edelliset ja nainen poseeraa niissä jälleen majoituksensa äärettömän uima-altaan edustalla, jahdin kannella, uima-altaassa ja rantakallioilla. Kaunotar näyttää nauttivan lomastaan täysin rinnoin ja viettää kaikki päivänsä vain bikinit yllään.