Stranger Thingsin faneille ilouutisia – seuraava tuotantokausi ei olekaan viimeinen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin suosituimpiin nimikkeisiin lukeutuva nostalginen scifisarja Stranger Things ei tule päättymään vielä ainakaan hetkeen. Sarjan luoneet Ross ja Matt Duffer paljastivat taannoin suunnitelmiaan sarjan tulevaisuuden suhteen.

Duffer-veljesten mukaan Stranger Thingsin tuleva neljäs tuotantokausi ei tule olemaan sen viimeinen. Ross ketoo The Hollywood Reporter -lehdelle heidän kuitenkin jo tietävän, kuin sarja tulee päättymään. Hän kertoo myös veljesten osaavan jo arvioida, kuinka monta kautta sarjan koko tarinan kertominen tulee kestämään.

Stranger Thingsin neljännen tuotantokauden kuvaukset ovat parhaillaan keskeytettyinä koronapandemian vuoksi. Viivästyksestä ei ole kuitenkaan ollut ainoastaan haittaa, sillä tauon ansiosta Dufferit ovat kyenneet paremmin suunnittelemaan sarjan tulevaisuutta. Matt Dufferin mukaan tulevan tuotantokauden kaikki kaikki käsikirjoitukset ovat ensi kertaa valmiita ennen kuvauksia, minkä ansiosta he ovat kyenneet tekemään niihin hienosäätöä.