Ellie Goulding julkaisi kuvan kuntosalilta – on syystäkin ylpeä vartalostaan

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen poptähti Ellie Goulding on tunnettu useista megahiteistään, joista suosituimpia ovat muun muassa Outside ja Fifty Shades -elokuvan tunnusmusiikkina soinut Love Me Like You Do. Tällä hetkellä artisti valmistautuu uuteen kiertueeseen juuri julkaistun Brightest Blue -albuminsa tiimoilta ja toivoo, että koronavirus ei sotke sovittuja keikkapäiviä.

Ellie Goulding on aina jakanut sosiaalisen median avulla faneilleen kuvia ja videoita hänen treeneistään. Nainen on viettänyt etenkin viime aikoina paljon aikaa kuntosalilla valmistautuessaan tulevaan kiertueeseen. Nyt tähti esitteli tuloksiaan uudessa kuvassaan.

https://www.instagram.com/p/CECTi7tjv6V/

Poptähti julkaisi Instagram-kanavallaan kuvan, jossa nainen nähdään pienissä shortseissa ja urheiluliivissä. Kuvassa Ellie Goulding jännittää hauiksiaan ja esittelee lihaksikasta vartaloaan. Naisen mukaan popkulttuurissa ei nähdä paljoakaan lihaksikkaita naisia. Vahvat naiset ovat kuitenkin Gouldingin mielestä kauniita ja tähti kertoo tukevansa jokaista naista, joka tavoittelee hyvää oloa ja parasta mahdollista itseään liikkumalla.