Ellie Goulding julkaisi kuvan kuntosalilta – on syystäkin ylpeä vartalostaan

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen poptähti Ellie Goulding on tunnettu useista megahiteistään, joista suosituimpia ovat muun muassa Outside ja Fifty Shades -elokuvan tunnusmusiikkina soinut Love Me Like You Do. Tällä hetkellä artisti valmistautuu uuteen kiertueeseen juuri julkaistun Brightest Blue -albuminsa tiimoilta ja toivoo, että koronavirus ei sotke sovittuja keikkapäiviä.

Ellie Goulding on aina jakanut sosiaalisen median avulla faneilleen kuvia ja videoita hänen treeneistään. Nainen on viettänyt etenkin viime aikoina paljon aikaa kuntosalilla valmistautuessaan tulevaan kiertueeseen. Nyt tähti esitteli tuloksiaan uudessa kuvassaan.

View this post on Instagram

*There aren’t many muscular women in popular culture* 🤷🏼‍♀️ Nothing I do in the gym is for vanity. To me it isn’t intimidating or scary to be strong (in fact anyone who has met me knows I am the most pathetically shy and self deprecating person) When posting gym photos, I only ever wanted to show that with all the things I’ve overcome, keeping fit and strong has been my ultimate escape. I have no extraordinary athletic ability and I was crap at sports as a kid (I was so severely asthmatic I could barely even laugh without a coughing fit) but I’ve pushed myself and used all the willpower I can muster to keep at it. As hard as it is to stay motivated, especially right now, I still recommend it passionately for any mental health issues you are facing… even a small walk or jog. Ps – I didn’t do any exercise today because I didn’t want to! Might not tomorrow either. Love to all the strong women out there and to those just getting started- I am with you 💙

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on

Poptähti julkaisi Instagram-kanavallaan kuvan, jossa nainen nähdään pienissä shortseissa ja urheiluliivissä. Kuvassa Ellie Goulding jännittää hauiksiaan ja esittelee lihaksikasta vartaloaan. Naisen mukaan popkulttuurissa ei nähdä paljoakaan lihaksikkaita naisia. Vahvat naiset ovat kuitenkin Gouldingin mielestä kauniita ja tähti kertoo tukevansa jokaista naista, joka tavoittelee hyvää oloa ja parasta mahdollista itseään liikkumalla.