Hiphop-legenda Jam Master Jay ammuttiin 18 vuotta sitten – nyt kahdelle tulossa murhasyyte

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Legendaariseen Run DMC -kokoonpanon DJ:nä toiminut Jam Master Jay ammuttiin kuoliaaksi vuonna 2002. 18 vuoden ajan selvittämättä olleessa rikosmysteerissä on nyt ilmennyt uusi käänne.

Kahta miestä ollaan syyttämässä Jam Master Jayn murhasta, uutisoi BBC. He ovat poliisin sunnuntaina pidättämä 36-vuotias Karl Jordan ja parhaillaan ryöstöstä tuomiota istuva 56-vuotias Ronald Washington. Syyttäjät uskovat murhan taustalla olleen kokaiinin myymiseen liittyvä riita.

Jam Master Jay, oikealta nimeltään Jason William Mizell, ammuttiin kylmäverisesti 30. lokakuuta 2002 hänen pelatessaan videopelejä New Yorkin Queensissa sijaitsevassa studiossaan. Vuonna 1983 perustettu Run DMC ilmoitti pian DJ:n kuoleman jälkeen lopettavansa toimintansa.