Hollywood-tähti Rachel McAdams raskaana – 41-vuotias odottaa toista lastaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Rachel McAdams muistetaan parhaiten hänen upeasta roolisuorituksestaan koskettavassa Notebook-elokuvassa. Tähti on myös ihastuttanut Mean Girls – Tylyt tytöt -komedian pahasuisena Reginana. Nyt tähti pitää kuitenkin hieman taukoa elokuvien tekemisestä odottaessaan lasta.

Rachel McAdams on Daily Mail -sivuston mukaan raskaana ja odottaa perheeseensä toista lasta poikaystävänsä Jamie Lindenin kanssa. Hyvin yksityisenä tunnettu McAdams sai esikoispoikansa Lindenin kanssa kaksi vuotta sitten, mutta ei ole paljastanut julkisuuteen poikansa nimeä.

41-vuotias Rachel McAdams on seurustellut käsikirjoittajana työskentelevän 39-vuotiaan Jamie Lindenin kanssa vuodesta 2016 lähtien. Jamie Lindenin kuuluisimpiin töihin lukeutuvat muun muassa elokuvat Haikein terveisin ja Money Monster, jota tähdittävät Julia Roberts ja George Clooney.