Kelly Osbourne paljasti hurjan laihtumisensa syyn – onnistui kirurgin ansiosta

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ozzy ja Sharon Osbournen nuorin tytär Kelly Osbourne on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa julkisuudesta. Nainen on keskittynyt enemmän terveellisiin elämäntapoihin, joiden ansiosta tähti onkin onnistunut pudottamaan huomattavasti painoa.

Nyt 35-vuotias Kelly Osbourne on paljastanut, että hän on käynyt leikkauksessa, mikä on johtanut painon nopeaan putoamiseen. Tähdelle on Daily Mail -sivuston mukaan tehty vatsalaukun kavennusleikkaus, jonka ansiosta Osbournen laihduttaminen ja elämäntapamuutos saivat vauhtia. Nainen on laihtunut noin 39 kiloa ja kertoo voivansa paremmin kuin koskaan.

Kelly Osbourne ei häpeile sitä, että hänen laihdutusprojektinsa vauhdittajana toimi vatsalaukun kaventaminen. Naisen mukaan se on ollut hänen koko elämänsä paras asia, jonka hän on itselleen suonut ja sen vuoksi hän on ylpeä siitä.