Lauren Conrad arvosteli menneitä tyylejään – ei halunnut palkata stailaajaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Hills ja Laguna Beach -realitysarjoista tunnetuksi tullut Lauren Conrad on ollut nuorena naisena monien tyttöjen ihannoima esikuva. Parikymppisenä kuuluisuuteen noussut nainen katsoi nyt taaksepäin vanhoja kuviaan ja kertoi mitä mieltä olisi tänään menneistä asuvalinnoistaan ja meikkityyleistään.

Lauren Conrad kertoi Cosmopolitan-lehden julkaisemassa videohaastattelussa oman mielipiteensä hänen vanhoista tyylivalinnoistaan. Etenkin osa meikkimokistaan ja asuvalinnoistaan sai naisen hymyilemään. Conrad ei ollut vielä nuorena hyvä meikkaamaan, mutta halusi kuitenkin punaiselle matolle tehdä kaiken itse, koska kauneustiimin ja stailaajan palkkaaminen olisi ollut niin kallista.

Kahden lapsen äiti on myös perustanut juuri uuden yrityksen. 34-vuotias nainen aikoo vallata kosmetiikka-alan ja saada etenkin luonnonkosmetiikan saralla itselleen hyllytilaa. Lauren Conrad Beauty -sarja kattaa erilaisia meikki- ja ihonhoitotuotteita, jotka ovat mahdollisimman puhtaita ja ekologisesti valmistettuja.