Poika halusi opettaa kissansa noutamaan – oppi heti ensimmäisellä yrityksellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet kissan omistajat ovat saaneet huomata, että kissat rakastavat leikkimistä. Varsinkin nuoret kissat pitävät lelujen vaanimisesta, jahtaamisesta ja hyökkäämisestä, minkä vuoksi kissoille ostetaankin yleensä monenlaisia leluja. Eräs kissa on kuitenkin nyt hämmästyttänyt omistajansa noutamisella.

YouTube-videolla nähdään miten poika heittelee Peanut-nimiselle kissalle rapisevaa palloa. Perheen 13-vuotias poika heittää pallon portaiden yläpäästä alas, jolloin Peanut juoksee heti pallon perässä. Pojan yllätykseksi kissa tajuaa heti jutun juonen ja noutaa pallon.

Kissa hakee pallon ja tuo sen takaisin pojalle, jolloin hän heittää pallon uudelleen portaiden alapäähän. Noutamista pidetään yleensä koirien aktiviteettina, mutta ilmeisesti myös kissat näyttävät pitävän samasta leikistä mikäli vain ymmärtävät palauttaa lelun omistajalleen välissä.