Sara Sieppi rehellisessä kuvassa lenkin jälkeen: ”Kotiin tullessa teki mieli laattaa. ”

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa monien vaikuttajien elämä näyttää aina kuvan kauniilta ja täydelliseltä jokaista pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Moni edustaa terveellisiä elämäntapoja ja näyttää miten hauskaa treenaaminen on. Kuntoilun aloittaminen ei kuitenkaan aina pitkän ajan jälkeen ole hauskaa, minkä myös Sara Sieppi tietää.

Missikaunotar Sara Sieppi on julkaissut ilahduttavan aidon kuvaparin, jossa tähti kertoo juuri tulleensa lenkiltä. Nainen on aiemmin kertonut yrittävänsä vähitellen ottaa liikuntaa taas osaksi hänen elämäänsä. Lenkkeilyn aloittaminen ei kuitenkaan ole helppoa, minkä Sieppi on myöntänyt seuraajilleen suoraan.

Ensimmäisessä julkaisemassaan kuvassa Sieppi poseeraa kauniisti vesipullo kädessään ja näyttää siltä, että juostessa hänelle ei tullut edes hiki. ”Urheilun jälkeinen euforia”, tähti kuvailee olotilaansa kuvassa, jossa hän hymyilee kauniisti.

Toinen kuva paljastaa kuitenkin totuuden. Kuvassa nainen istuu maassa kaikkensa antaneena ja on kasvoiltaan punakka ja hikinen kuten asiaan kuuluu. ”Huijasin. Jokainen askel oli ihan perseestä. Jokaisen minuutin ja kilometrin jälkeen odotin, että se loppuu”, tähti myönsi rehellisesti. Hän on kuitenkin onnellinen siitä, että suoritus on kuitenkin nyt tehty.