Scheana Shay paljasti seurustelleensa John Mayerin kanssa – kämppis mukana suhteessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tumma kaunotar Scheana Shay tunnetaan Vanderpump Rules -televisiosarjasta, jossa nainen on esiintynyt sen ensimmäisistä tuotantokausista lähtien. Tällä hetkellä 35-vuotias Shay on onnellisessa parisuhteessa, mutta kertoi sotkuisesta romanssistaan muusikko John Mayeriin.

Scheana Shay on kertonut tutustuneensa muusikko John Mayeriin silloin kun mies seurusteli vielä näyttelijä Jennifer Anistonin kanssa. Shay oli juhlimassa Mayerin ja Anistonin kanssa ja julkkispariskunta oli juottanut Shaylle shotteja aina samaan tahtiin kun he olivat itsekin niitä juoneet. Pariskunta oli myös pyytänyt Shayta jatkoille Anistonin luo, mutta nuori Shay ei ollut lähtenyt heidän matkaansa.

Myöhemmin John Mayerin ja Scheana Shayn tiet olivat jälleen kohdanneet kun Mayerin ja Anistonin suhde oli loppunut. Tällöin Shay oli alkanut tapailemaan John Mayeria ja he olivat alkaneet viettämään paljon aikaa yhdessä Shayn kämppäkaverin Stacie Adamsin kanssa. Lopulta kolmikko oli alkanut seurustelemaan keskenään.

Scheana Shay on kertonut People-sivuston mukaan, että he viettivät kolmestaan aikaa hyvin paljon ja harrastivat myös yhdessä seksiä. Lopulta puolen vuoden kuluttua suhde oli kuitenkin päättynyt mustasukkaisuuteen kun Shay oli huomannut, että Adams saa John Mayerilta enemmän huomiota kuin hän.