Amanda Bynesin ei ole raskaana tai kärsi päihdeongelmista – saa apua mielenterveyteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Takavuosien Hollywood-tähti Amanda Bynes teki paluun julkisuuteen uudella Instagram-tilillään. Nainen esitteli poskeensa ottamaansa tatuointia ja kertoi menneensä kihloihin päihdekuntoutuksessa tapaamansa Paul Michaelin kanssa.

Maaliskuussa nainen julkaisi kuvan ultraäänikuvasta. Amanda Bynesin asianajaja David Esquibias pyysi näyttelijää poistamaan kuvan, koska nainen ei ole raskaana. Hän on kertonut myös julkisuuteen, että Bynes ei ole tällä hetkellä päihderiippuvaisille tarkoitetussa laitoksessa. Sen sijaan Bynes on sijoitettu turvalliseen majapaikkaan.

Hän saa apua mielenterveysongelmiinsa. Paul Michael kertoi taannoin lehdistöön pariskunnan eronneen, mutta Amanda Bynes on kuitenkin julkaissut heistä yhteiskuvia rakkautta hehkuttaakseen. Esquibias toivoo Amanda Bynesille rauhaa kuntoutua, Page Six uutisoi.