Cher yritti vapaaehtoiseksi työntekijäksi postiin – ei suostuttu ottamaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Cher on legendaarinen laulaja ja tyyli-ikoni, joka täytti hetki sitten 74 vuotta. Cher tunnetaan hyvin persoonallisesta äänestä ja laulutyylistä, jonka pystyykin kuulemaan heti ensimmäisistä sanoista lähtien.

Nyt Cher yllätti postin työntekijät äänellään soittamalla henkilökohtaisesti toimistoihin yrittäessään päästä tekemään vapaaehtoistyötä. Cher on ollut huolissaan postin toimivuudesta koronaviruksen aiheuttamien viivästysten vuoksi.

Cherin mukaan moni saa esimerkiksi lääkkeensä postitse, minkä vuoksi olisi hyvin tärkeää, että posti toimisi moitteettomasti. Cher yritti itse päästä tekemään paikalliseen postiin Malibussa töitä vapaaehtoisena, mutta tuli torjutuksi.

Cher oli soittanut kahden postin toimipisteeseen Malibussa, mutta häntä ei oltu otettu töihin. Toimipisteet eivät ottaneet vapaaehtoisia, minkä vuoksi Cherkään ei päässyt tekemään postiin töitä hyväntekeväisyyden nimissä vaikka olisi halunnut. Posti olisi vaatinut sormenjäljet ja taustojen tarkastuksen ennen kuin he olisivat voineet ottaa tähden töihin.