Koirasta ja peurasta tuli ystävykset – video sulattaa sydämet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Internet on pullollaan suloisia eläinystävyksiä, joista moni pari on hyvin epätavallinen. Olemme nähneet ystävyyden puhkeavan muun muassa sellaisten eläinlajien välillä, joista toinen normaalisti saalistaisi toista. Nyt on julkaistu suloinen video peurasta ja koirasta, jotka tykkäävät leikkiä yhdessä.

YouTube-videolla nähdään suloinen tilanne, jossa koira ja peura leikkivät yhdessä ulkona. Perhe oli muuttanut maalla sijaitsevaan taloon Teksasin Tuscolaan samana päivänä kun video on kuvattu. Peura oli naapurin pelastama pienokainen, joka on ihmisiltä apua saatuaan jäänyt lähistölle elämään.

Peura tuli heti ensimmäisenä päivänä perheen muutettua tarkastamaan talon uudet asukkaat. Se innostui etenkin koirista, joiden kanssa se alkoi heti leikkimään. Peura ja videolla nähtävä neljävuotias koira ovat leikkineet tutustumisen jälkeen joka päivä yhdessä omistajien valvovien silmien alla.